Beauty and The Beast

Beauty And The Beast

Beauty and The Beast

 

Hyera22 Present

 

Starring by

Do Kyungsoo—Jung Sooyeon

Supporting Cast

Choi Minho—and you can find it!

Genre

Romance—A Little Comedy (maybe)

Rating

PG + 15

Lenght

 Oneshoot

Disclaimer

All of the characters are God’s and themselves. They didn’t gave me any permission to use their name in my story. Once fiction, it’ll be forever fiction. I don’t make money for this.

Warning

Typo’s, weird, the plot is forced and other!

Author Note

New fanfiction! New Couple!  Kkk~ Adakah disini yang suka sama pairing ini? Okay, saya lagi terpesona sama si cowok belo ini~ kk~ and well, aku bikin fanfiction ini bukan bermaksud kalo si Kyungsoo itu …, well it’s just fiction and will be forever fiction! And I hope all of you—My Readers—like this story! Oh ya! Buat yang ngga suka sama pairing-nya jangan nebar bash ya~  and, happy reading guys!!

 

 

____________________

 

Aku tidak pernah peduli bagaimana dirimu, karena aku mencintaimu. Kau adalah mataku, maka… jangan pernah tinggalkan aku lagi…

 

______________________

  Baca lebih lanjut

LOVE [Drabble’s]

love-inspirational-daily

Drabble’s Collection—Love

Hyera22 Storyline

Staring By

Jessica [Girls’ Generation]—Lee Jinki [SHINee]—Choi Minho [SHINee]—Byun Baekhyun [EXO]—Oh Sehun [EXO]

Genre

Romance—Fluff—AU

Rating

PG + 15

Lenght

Drabble’s

Disclaimer
All of the characters are God’s and themselves. They didn’t gave me any permission to use their name in my story. Once fiction, it’ll be forever fiction. I don’t make money for this.

Warning
Typo’s, weird, the plot is forced and other!

A/N
FF-nya udah lama sebenernya -o- daripada berdebu mending saya post deh ._. Keep RCL ya ^^

Pairing
OnSica—MinSica—BaekSica—HunSica

Enjoy~!!

~~
Baca lebih lanjut

Long Distance Relationship – Believe

agg

Long Distance Relationship—Believe

Hyera22 Storyline

Staring By
Jessica Jung [Girls’ Generation]—Choi Minho [SHINee]

Rating
General
Length
Oneshoot
Genre
Romance—Sad
Warning
Typo’s, weird, the plot forced and other~
Disclaimer
This Fanfic is mine~ x)
A/N
Hanya berkisah-kan tentang pasangan-pasangan LDR saja, dan disini saya menggunakan sudut pandang Jessica lagi.

PLEASE ENJOY!~~

Baca lebih lanjut