Meet Again – Sequel of Red Shoes

Meet Again

 

Hyera22 Present

 

Staring by

Jessica Jung—Kim Seok Jin

Rating

General

Length

Vignette

Genre

Absurd/?

Warning

Typo’s, weird, the plot is forced and other.

Disclaimer

This plot is mine.

Author Note

Hope you like it, guys!^^

 

________________

Meet Again

 

­_____________________________________________

Baca lebih lanjut

Affair – Drabble

 

Affair

Affair

 

Hyera22 Present

 

Starring by

Jessica Jung—Byun Baekhyun

Supporting cast

Krystal Jung

Rating

PG+15

Length

Drabble

Genre

Romance—Family

Warning

Much typo’s, Weird and other.

Disclaimer

This fanfic is mine. Sekian.

Author Note

Okay~ hello~ Maaf saya lama sekali tidak memposting ff~ Biasalah, angkatan terakhir pasti sibuk sekali~
Dan well, saya lagi males ngelanjutin FF Sincere Love. Hehe, itu FF mungkin terancam bernasib sama dengan Heart Voice xD Dan saya bawa Baekhyun-Jessica! Mana shippernya Couple ini!? ‘-‘a
Wks, yaudah. Selamat membaca!

Baca lebih lanjut

Beauty and The Beast

Beauty And The Beast

Beauty and The Beast

 

Hyera22 Present

 

Starring by

Do Kyungsoo—Jung Sooyeon

Supporting Cast

Choi Minho—and you can find it!

Genre

Romance—A Little Comedy (maybe)

Rating

PG + 15

Lenght

 Oneshoot

Disclaimer

All of the characters are God’s and themselves. They didn’t gave me any permission to use their name in my story. Once fiction, it’ll be forever fiction. I don’t make money for this.

Warning

Typo’s, weird, the plot is forced and other!

Author Note

New fanfiction! New Couple!  Kkk~ Adakah disini yang suka sama pairing ini? Okay, saya lagi terpesona sama si cowok belo ini~ kk~ and well, aku bikin fanfiction ini bukan bermaksud kalo si Kyungsoo itu …, well it’s just fiction and will be forever fiction! And I hope all of you—My Readers—like this story! Oh ya! Buat yang ngga suka sama pairing-nya jangan nebar bash ya~  and, happy reading guys!!

 

 

____________________

 

Aku tidak pernah peduli bagaimana dirimu, karena aku mencintaimu. Kau adalah mataku, maka… jangan pernah tinggalkan aku lagi…

 

______________________

  Baca lebih lanjut